Champignonpaté

Den klassiske og intet mindre end fantastiske champignonpaté fra Karoline.

Champignonpaté

1 dl ris (ca. 80 g.)

500 g. champignoner

3 mellemstore løg

1 fed hvidløg

50 g hasselnødder

1 tsk tørret timian

50 g smør

2 æg

1/4 l. piskefløde

2 tsk groft salt

friskkværnet peber

Risene koges efter anvisningen på emballagen og køler efterfølgende af. Champignoner, løg, hvidløg og hasselnødder hakkes og blandes med timian. Blandingen brunes i smør i en stor pande og hældes herefter i en røreskål. Ris, æg, fløde, salt og peber tilsættes og farsen røres godt sammen. Farsen fyldes i en smurt patéform eller anden ovnfast form (ca. 1½ l.) og bages uden låg ved 175 grader i ca. 1 time.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: