Kartoffelporresuppe

Cremet og mild suppe med en skøn smag af kartofler og porre. Den kan smages til med timian og/eller lidt revet ost og serveres med creme fraiche og sprødstegt bacon.

2013-09-17 18.08.37

4 personer:

25 g smør

550 g porre

450 g kartofler

7,5 dl vand

1 dl piskefløde

Salt

Peber

Porrerne renses og skæres i 1 cm tynde skiver. Kartofler skrælles og skæres i små tern. Smørret smeltes i en stor gryde og porrerne sauteres, til de er gennemsigtige. Kartoflerne og vandet tilsættes og suppen koges under låg i ca. 30 minutter. Suppen blendes og piskefløden tilsættes, inden suppen smages til med salt og peber.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: