Lakse- og torskefrikadeller

Skønne fiskefrikadeller med laks og torsk, samt masser af dild – med inspiration herfra.

Lakse- og torskefrikadeller

1 stort løg

1 bundt dild

350 g torsk

350 g laksefilet

1-2 tsk salt

Peber

1 æg

1 dl piskefløde

Smør

Rapsolie

Løget og dild hakkes i en foodprocessor og laks og torsk tilsættes og hakkes groft. Fisk og løg kommes i en skål og røres sejt med salt og peber. Ægget kommes i og fløden tilsættes i en tynd stråle. Frikadellerne steges i en blanding af smør og rapsolie på en varm pande.

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: