Ostetærte med forårsløg

En cremet og fyldig ostetærte med forårsløg, som gerne skal have modspil af en stor, grov salat. Inspirationen er fundet her.

Ostetærte med forårsløg

Grov tærtebund:

1 dl A38

2 spsk olie

1 dl grahamsmel

1,5 dl hvedemel

1/2 tsk salt

De tørre ingredienser kommes i en skål og A38 blandet med olie tilføjes. Dejen røres og æltes sammenhængende – gerne på maskine og hviler derefter i køleskabet minimum 30 minutter. Dejen rulles tyndt ud eller trykkes ud i en smurt tærteform på ca. 22 cm. Den prikkes med en gaffel og forbages i 10 minutter ved 200 grader

Prikkes med en gaffel og forbages i 10 min midt i ovnen ved 200 grader.

Fyld:

Et bundt forårsløg

4 æg

150 ml piskefløde

150 ml minimælk

50 g emmentaler

50 g tallegio

50 g fast gedeost

Forårsløgene svitses et øjeblik. Æg, fløde og mælk blandes sammen og forårsløgnene kommes i. De forskellige oste skæres i små tern og fordeles på tærtebunden. Mælke- og æggeblandingen hældes over og tærten bages 30 minutter ved 200 grader.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: